Vrouw koopt 43 houten pallets, wat ze ervan maakt geloof je nooit!

Wanneer een nieuwe tuinset niet in je budget zit, dan moet je creatief zijn met de middelen die je hebt. Kijk om je heen, ga naar de kringloop, raak geïnspireerd op Pinterest. Er zijn genoeg manieren om toch iets moois te bouwen zonder veel geld uit te geven. Denk bijvoorbeeld eens aan pallets? De meeste mensen gooien houten pallets weg of verbranden ze tijdens een gezellig kampvuur.

De slimme vrouw van dit artikel besloot er echter iets anders mee te doen. In totaal heeft ze 43 houten pallets bij elkaar verzameld voor haar gigantische plan! Haar project kostte wel wat bloed zweet en tranen, want ze heeft alle 43 pallets met eigen handen schoongemaakt en geschuurd. Het is handig om voor deze taak een schuurmachine te kopen of te huren want om dit met de hand te moeten doen is wel heel erg veel werk. Hierna moest ze ook nog eens alle 43 pallets in de juiste kleur verven.

Ze koos voor een natuurlijke witte verf kleur, gelukkig had ze wel een automatische verf spuiter. Hierdoor ging het een stuk sneller. Ook deze zou je eventueel kunnen huren bij een grote bouwmarkt. Want om 43 pallets met een kwast te gaan schilderen duurt ook een eeuwigheid! vervolgens liet ze de pallets 24 uur drogen. Ben je al benieuwd hoe het eindresultaat eruit ziet? En toen was het tijd om alles in elkaar te zetten met spijkers en houtlijm. Ze had van te voren een mooie plattegrond gemaakt, zodat ze precies wist hoeveel pallets ze nodig had en waar ze moesten liggen. De houten vloer van haar nieuwe terras bestaat uit een totaal van 20 houten pallets. Voor de banken, de tafel en de schutting heeft ze nog eens 23 houten pallets gebruikt (Zo kom je weer op het totaal van 43 pallets).

Als laatste ging ze naar een winkel met decoratie om ervoor te zorgen dat dit een echt gezellig hoekje werd. Zo heeft ze kussentjes en andere versiersels toegevoegd. En geef toe, hier zou je toch wel willen zitten op een lekkere zomerdag? Zo kan je nadatje een frisse duik hebt genomen in het zwembad, lekker relaxen op het terras. Dit bewijst maar weer dat je met gerecyclede materialen zoals houten pallets, iets moois kan maken zonder er al te veel geld aan uit te geven.