De 8 meest bizarre huizen ter wereld

2. Transparant Japans huis

Als je niets te verbergen hebt, kun je gerust een paar nachten doorbrengen in een doorzichtig huis in Tokio, Japan. Het werd gebouwd door Sou Fujimoto Architects en het transparante huis van 914 vierkante voet werd geïnspireerd door onze oude voorgangers die in bomen woonden. Hoewel je in dit interessante huis geen tekort aan daglicht krijgt, staat privacy hier op een lager pitje.

De structuur van het witte stalen frame zelf lijkt niet echt op een boom. Toch is het hele idee van dit huis om het leven na te bootsen dat door onze voorouders werden ervaren toen ze in bomen leefden.

3. Een huis geïnspireerd door de Flinstones, VS.

Dit huis met een verhaal in Malibu is geïnspireerd door de familie Flintstones uit de bekende cartoon gebaseerd op de steentijd uit de jaren ’60. De legende uit de televisiewereld Dick Clark heeft het te koop gezet voor 3,5 miljoen dollar. Met zijn rotsachtige structuur en interieur lijkt dit huis als twee druppels water op Fred en Wilma’s huis uit de klassieke cartoon uit de jaren 60. Het heeft een slaapkamer, twee badkamers, een open haard en verschillende grote glazen ramen met een fantastisch uitzicht op de stad en prachtige zonsondergangen. Blijf lezen als je wilt weten hoe klein het kleinste huis ter wereld eigenlijk is.