Ze ging naar de Action en maakte deze leuke buitenverlichting voor nog geen 3 euro!

Ben je op zoek naar een leuk idee om je evenement, trouwerij of gewoon je terras op te vrolijken? Dan is deze buitenverlichting op zonne-energie perfect! Wanneer je een feest organiseert zit je waarschijnlijk vast aan een bepaald budget. Het kopen van dure buitenverlichting zal daarom niet gauw op je lijstje staan. Met deze tips kan je voor weinig budget je eigen buitenverlichting maken. Op het YouTube kanaal van Do It On a Dime is te zien hoe je met drie producten voor nog geen euro per stuk deze leuke lampjes op zonne-energie maakt. Bekijk de video hieronder om te kijken hoe je deze buitenverlichting maakt!

Materialen

Voor deze buitenverlichting heb je drie simpele producten nodig, namelijk:
– Glazen potten
– Gekleurde stenen
– Solar lampjes (verkrijgbaar bij de Action)

Je kan de buitenverlichting persoonlijker maken door een kleur te kiezen die bij jouw interieur past, of door er een extra decoratie aan toe te voegen zoals bloemen.

Instructies

Stap 1: Verwijder de poot van de lamp, zodat je alleen het bovenste gedeelte (met het lampje en het zonne-paneel) overhoudt.

Stap 2: Teken een ronde cirkel op de deksel van de glazen pot en snijd deze uit. Stop het bovenste gedeelte van de Solar lamp in het uitgesneden gat.

Stap 3: Vul de glazen pot met de stenen en eventuele andere decoraties.

Met deze drie simpele stappen heb je in een handomdraai leuke en nieuwe buitenverlichting! Als je het berekend, kom je op ongeveer 3 euro per lamp uit. Absoluut de moeite waard!
Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!