Ze deed een scheutje appel azijn in bad, waarom? Dit zou iedereen moeten doen!

- Advertentie -

Als je het woord ‘azijn’ hoort dan zal je vast niet snel het idee krijgen om dat in je bad te gooien. Maar wat als ik je met hele goede argumenten zou kunnen overtuigen dat appel azijn juist super goed is om in bad te doen? Uit eigen ervaring weet ik namelijk hoe lekker het is! Je kan gemakkelijk de appel azijn van Hentastic HIER bestellen voor 16,50 euro bij Bol.com, maar ik heb gekozen voor een goedkopere versie van 11,99 euro (deze is ook HIER te koop op Bol.com). Lees snel de voordelen hieronder!

- Advertentie -

1. Het gaat zweetlucht tegen
We zweten allemaal, maar bij de een ruik je het meer als bij de ander. Door een scheutje appel azijn in je bad te doen worden de bacteriën gedood die deze zweetlucht veroorzaken. Appel azijn heeft namelijk een vrij hoge zuurgraad die de bacteriën kan doden. Door dit regelmatig te doen zal minder snel weer naar zweet gaan ruiken.

2. Goed voor de huid
Appel azijn zit vol met vitamines en mineralen (waaronder vitamine C en B). Dit werkt helend voor de huid waardoor de huid zich zal herstellen en zachter zal worden. Appel azijn kan acne klachten op de huis ook verminderen.

3. Goed voor je haar
Gooi die dure shampoo en conditioners maar weg want appel azijn is de oplossing voor alles! Het hydrateert je haar en hoofdhuid. Dit helpt trouwens ook erg goed tegen huidschilfers, zoals roos. Heb je last van roos? Smeer je haar dan eens goed in met appel azijn en herhaal dit een paar keer. Na een week zal je al gauw verschil merken!

Hoe moet het?
Laat het bad volstromen met water, zorg ervoor dat het water niet te heet is (anders worden de mineralen en vitamines die in de appel azijn zitten verbrand). Voeg hierna 200 tot 400 ml appel azijn toe en stap dan lekker in bad. Geniet zo’n 20 a 30 minuten van je warme bad en spoel je hierna goed af!

Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply