Niemand is in dit appartement geweest sinds 1939. Hoe het eruit ziet? Je gelooft je ogen niet!

- Advertentie -

Ik denk dat wij allemaal wel bekend zijn met wat er gebeurde in 1939, het begin van de tweede wereldoorlog. Toen in dat jaar de Duitse troepen Parijs in kwamen, hoorde de 23-jarige eigenaresse van dit huis daar natuurlijk over. Haar reactie hierop? Vluchten natuurlijk. Zij pakte haar spullen en verdween uit Parijs.Nadat de oorlog was afgelopen bleef zij de huur voor haar appartement betalen ook al was zij nooit meer van plan om terug te keren.

- Advertentie -

Zij overleed in 2010 op 91-jarige leeftijd. Haar familie hoorde natuurlijk gelijk over haar appartement maar zij verwachtten er niet veel van. Het was tenslotte al meer 70 jaar leeg. Zij huurde daarom een veilingmeester in om al haar spullen te verkopen. Toen hij de deur naar het appartement open deed was hij stom verbaasd. Hij dacht dat hij een tijdsmachine in was gestapt want alles in het huis zag er PRECIES hetzelfde uit als hij zich had voorgesteld.

Er waren veel spullen die geveild konden worden waaronder erg veel kunst. De meeste schilderijen zijn vandaag der dag super veel geld waard. Een schilderij van zijn moeder verkocht zelfs voor 3.4 miljoen dollar! Dit appartement is echt heel erg bijzonder. Het is echt een soort tijdmachine naar de tweede wereldoorlog. Het is ongekend dat dit huis zo lang leeg heeft gestaan zonder dat iemand iets heeft aangeraakt! Bekijk de foto’s op de volgende bladzijde! Wat vind jij van dit bijzondere appartement?

appartement-wonen-bijzonder

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply