Vrouw vindt oud bureau bij de kringloop, wat ze ermee doet is fantastisch!

- Advertentie -

Soms loop je een kringloopwinkel binnen en zie je een oude tafel, kast of bureau staan. Er zitten een paar krassen op, de scharnieren zijn niet meer helemaal soepel, maar toch koop je hem! Want jij ziet er iets in, iets wat een ander niet zag. Zo ook Tamara Lee. Tamara Lee, eigenaar en oprichter van Tamara Lee designs laat ons in dit artikel zien hoe ze een oude vintage kaptafel omtovert tot een ware eye-catcher.

Sommige mensen redden dieren, maar ik red meubels.” zegt Tamara Lee.

- Advertentie -
Zie je de gebroken poot en de beschadigde toplaag? De bovenkant was ernstig beschadigd, maar omdat het blad op bovenstaande foto al geschuurd was, kun je dat niet goed zien. Deze kaptafel stond in een vochtige kelder in Long Island, VS en volgens Tamara smeekte de kaptafel haar praktisch om het mee te nemen naar huis.

Tamara was vastberaden om de kaptafel mee te nemen in haar kleine rode Jeep. En dat deed ze dan ook. “Je zult twee keer moeten rijden,” kreeg ze van andere bezoekers op de vlooienmarkt te horen. Maar Tamara was dat absoluut niet van plan. Eén gevaarlijke en onhandige rit later, kwam ze thuis aan.

Bekijk het eindresultaat op de volgende bladzijde!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply