Dames opgelet: Dit huis is volledig gemaakt van chocola!

Reserveringen voor een huisje van 18 m² dat volledig van chocolade is gemaakt, zullen binnenkort (Op 19 en 26 september) werkelijkheid worden op de website van hotelgigant Booking.com. Dit zoete huis is ontworpen en gemaakt door Jean-Luc Decluzeau en ligt aan de rand van Parijs. Chocoholics kunen een van hun wildste dromen waarmaken, aangezien Booking.com hen de mogelijkheid biedt om het leven te ervaren in een wereld die volledig is gemaakt van hun favoriete zoete traktatie.

Booking.com heeft de handen ineen geslagen met de artisanale chocolatier Jean-Luc Decluzeau, die een klein huis heeft ontworpen met alles wat de gasten nodig hebben om een ​​comfortabele nacht door te brengen. De chocolatier, bekend van zijn samenwerking met het Belgische chocolateriebedrijf Leonidas, heeft veel ervaring als het gaat om het maken van chocoladekunstwerken. Zo maakt hij chocoladeversies van Parijse monumenten, zoals de Eiffeltoren en het operahuis Palais Garnier. Zijn sculpturen maken altijd indruk op bezoekers met hun grootte, wat veel zegt over de uren die nodig zijn om zulke gedetailleerde meesterwerken te creëren. Benieuwd naar de binnenkant?

Ongeveer 1,5 ton chocolade werd gebruikt om dit huisje van 18 m² te bouwen, waar vier personen in kunnen slapen. Het huisje heeft zelfs een tuin met een witte chocolade-eendenvijver en een bed met chocoladebloemen. Gelukkig zal de ervaring niet alleen een levensgrote verleiding zijn voor chocoholics, omdat gasten tijdens hun verblijf ook de chocolade mogen proeven!

De chocoladecottage is gelegen in L’Orangerie Ephémère in de tuinen van de Cité de la Céramique in Sèvres, aan de rand van Parijs. Reserveringen zijn om 19.00 uur op 19 en 26 september mogelijk op www.booking.com, voor de nachten van 5 en 6 oktober en kosten € 50 per nacht. Degenen die er niet in slagen om een verblijf te boeken, kunnen de chocoladehut bezoeken tijdens een open middag op 7 oktober.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!