Tuin

Het lijkt dan misschien op een normaal zwembad, maar als hij op een knopje drukt verandert het in iets spectaculairs!

Deze meneer verdient een prijs als je het zwembad ziet wat hij gebouwd heeft. Met slechts een druk op de knop veranderd hij dit zwembad van een patio in een bubbelbad, om het vervolgens nog eens te veranderen in een nog groter en dieper zwembad.

Sommige mensen kunnen zo creatief zijn met een beperkte ruimte in hun tuin. De video begint met een normaal ogende patio in het midden van een tuin. Vervolgens gebeurd er iets bizars waardoor langzaam maar zeker het zwembad tevoorschijn komt.

Het is duidelijk te zien dat dit zwembad kan worden ingesteld op verschillende hoogtes, waardoor het toegankelijk is voor zowel ouders als hun kinderen. Als laatste krijg je te zien hoe iedereen geniet van de patio, die tot leven komt met vuur in het midden! Zo kun je s’middags tijdens een hete dag heerlijk badderen in het water, terwijl je s’avonds met vrienden en familie kan genieten van de warmte van het kampvuur. Als je het mij vraagt verdient deze meneer een prijs voor het meest creatieve zwembad!

Deze man heeft op een ingenieuze manier gebruikt gemaakt van de ruimte die hij had. Ook is dit natuurlijk een geweldige aanvulling op het design van je huis en tuin.