Nooit meer in een saai bad, dankzij deze geweldige DIY eenhoorn bruisbal!

- Advertentie -

Wat deze vrouw heeft bedacht is echt ge-wel-dig! En het leuke is, dat het ook totaal niet moeilijk is om na te maken! Nieuwsgierig wat het is? Lees dan snel verder!
Wij vrouwen houden wel van een rustig momentje voor onszelf, zo af en toe hebben we dat gewoon nodig! En wat is er nou lekkerder dan heerlijk in bad gaan? Nou! Heerlijk in bad gaan samen met een vrolijke eenhoorn bruisbal! Want geef toe, stiekem vinden we al die glitters toch wel heel erg leuk.

bruisbal, eenhoorn, diy, unicorn, bad

- Advertentie -

Wat heb je nodig?

– 200 ml citroensap
– 400 ml baking soda
– 30 gram cacao boter
– 30 ml Glycerine (verkrijgbaar bij de drogist of HIER bij Bol.com)
– 2 theelepels geur-olie naar keuze
– 1/2 theelepel roze kleurstof
– 1/2 theelepel gele kleurstof
– 1/2 theelepel blauwe kleurstof
– Glitter (goud of gekleurd)
– Water

Instructies

1. Pak een grote kom en begin met het mengen van de citroensap en de baking soda. Voeg hierna de olie (voor een lekkere geur) en de cacao boter (voor een zachte huid) toe, kneed dit goed samen tot een geheel.

2. Verdeel het mengsel over drie kommen. Voeg in elke kom een halve theelepel kleurstof toe. Meng dit goed door elkaar totdat de kleur goed is.

bruisbal, eenhoorn, diy, unicorn, bad

3. Voeg nu water toe in alle drie de kommen. Let op dat je dit voorzichtig doet! Gooi steeds een klein beetje water in de kom totdat het mengsel kruimelig begint te worden, maar wel aan elkaar vast blijft zitten als je erin knijpt.

4. Pak de ronde bruisbal mal en stop het mengsel van alle drie de kommen in de mal. Druk het stevig aan!

5. Wanneer de mal vol is, haal je de bal eruit en leg je deze op een droge plek om te drogen! Wanneer ze goed droog zijn kan je de glitter over de bruisballen heen strooien.

6. Wil je ook nog een hoorn op de bruisbal om het helemaal af te maken? Zorg er dan voor dat je een mal van een hoorn hebt, deze vul je met cacaoboter en dip je daarna in een potje met gouden glitters.

Geniet van de bad! Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

bruisbal, eenhoorn, diy, unicorn, bad

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply