DIY: 6x budgetvriendelijke metamorfoses voor jouw favoriete stoel.

We kunnen een leven of een huis zonder stoelen (bijna) niet voorstellen. Ook al staan ze niet hoog op de prioriteitenlijst als we denken aan interieur, ze zijn ontzettend belangrijk. Hoe wil je anders met vrienden en familie lekker eten? Daarnaast zijn stoelen ook gewoon leuk! Maar je moet er wel goed voor zorgen. Is jouw stoel toe aan een make over of heb jij tijden geleden een stoel gekocht en is jouw interieur stijl inmiddels veranderd? Bekijk dan deze 6 Do It Yourself opties om jouw stoel op te fleuren.

1. Moderne bureaustoel.

Na een aantal jaar verandert onze smaak, dus als jij vroeger simpele houten bureaustoelen leuk vond en nu iets fleuriger wil, dan is dit een DIY voor jou. Geef de stoelen een leuk kleurtje en leg een leuk kussentje op het zitvlak. De verf en stof kan je natuurlijk naar eigen smaak kopen.

2. Eetkamerstoelen.

Eetkamerstoelen moeten comfortabel zijn en er ook nog eens leuk uit zien. Niemand houdt namelijk van een pijnlijke rug tijdens het eten. Bless’er House laat zien hoe jij jouw eetkamerstoelen een leuke en goedkope make over kunt geven.

3. Fluffy roze bureaustoel.

Moderne stoelen met populaire designs kunnen erg duur zijn. Ik begrijp dan ook dat je uiteindelijk voor een goedkopere, maar helaas, saaiere versie gaat. Bekijk het filmpje om erachter te komen hoe jij zelf deze fantastische fluffy bureaustoel kunt maken.

4. Vintage stoel.

stoel metamorfose

Meestal staat een metamorfose voor iets ouds een nieuwe uitstraling geven, maar er zijn ook een aantal uitzonderingen, waaronder dus deze stoel. Volg de instructies van Girl in de Garage op en het moet goedkomen!

5. Fleurige leesstoel.

stoel metamorfose

Misschien zijn niet de eetkamerstoelen het probleem, maar die ene leesstoel. Hij is versleten, maar je wilt de stoel niet weg doen, want de stoel zit zo lekker. A Piece of Rainbow, laat jou zien hoe jij die stoel een make over geeft.

6. Kuipstoelen.

stoel metamorfose

Deze stoelen zijn goedkoop en dus een handige keuze als je niet zo veel geld hebt. Helaas kuipstoelen niet de mooiste zijn. Hier kan je zelf verandering in brengen door de stoel een nieuw en leuk kleurtje te geven. Zo kun je bijvoorbeeld de poten goud spuiten en de kuipstoel zelf in een leuk patroon schilderen.

Vergeet niet om het artikel te delen via Facebook en Pinterest.