Je kent de douchegordijnstang vast wel, maar wist je al dat je dit ermee kan doen?

De douchegordijnstang, ook wel een spanroede genoemd, kennen we allemaal wel! Velen van ons hebben er ruzie mee gehad wanneer het ding voor de zoveelste keer naar beneden donderde. Maar er zijn gelukkig ook nog andere opties om dit product te gebruiken!

Ben je op zoek naar ideeën om efficiënter en georganiseerd te leven? Het lijkt erop dat de douchegordijnstang precies is wat je nodig hebt. Ze kunnen voor veel verschillende dingen in uw huis worden gebruikt. Je kan bijvoorbeeld spanstangen onder de gootsteen gebruiken en al je reinigingsmiddelen eraan hangen. Op deze manier kan je jouw schoonmaakproducten op een goedkope en koele manier organiseren.

Je kan ook spanstangen gebruiken om extra opslagruimte in de badkamer te creëren. Installeer ze gewoon aan de muur, in de buurt van de badkuip en hang er kleine bakjes aan. Bewaar je zeep, shampoo en alle schoonheidsproducten op deze slimme manier.

Je kan ze namelijk ook tussen de raam klemmen en er kruidenplantjes aan hangen! Super origineel en efficiënt tegelijk.

Benieuwd naar meer ideeën om douchegordijnstangen te gebruiken in en rondom het huis? Bekijk dan de galerij op de volgende pagina!