Een droomhuis voor elke cowgirl! De binnenkant van deze omgebouwde graanschuur is geweldig!

Ontmoet Karol Ann and Chris DeLong! Op een zondag ontdekte het stel het kleine Santa Fe, Tennessee (300 inwoners) in de USA, en een paar dagen later kwamen ze terecht op een veiling voor een landgoed van 83 hectare, compleet met een oude boerderij, een rokerij, een kippenhok en een gammele schuur. “Er waren waarschijnlijk 100 mensen daar, maar we hebben het gekregen!” zegt hij.

Karol Ann belde meteen met haar ontwerper en ze gingen werken aan een boerderijrenovatie van boven naar beneden. “We kwamen al vrij snel tot de conclusie dat het gewoon een geldput zou worden”, zegt Karol Ann. Maar Chris struikelde per ongeluk over plan B tijdens het opruimen van de hooizolder van de graanschuur. “Ik keek uit dit gigantische raam en ik zag de zonsondergang, hier moeten we wonen”, zegt hij. In de woonkamer hebben ze vrijwel alles vernieuwd, behalve de authentieke houten balken bij het plafond.

Kendall wist niet hoe ze een lege schuur moest inrichten qua kamers: “Ik moest een keuken, een badkamer, een kast en een wasplaats bedenken, maar ik wilde ook de ruimte bewaren, het was een gigantische legpuzzel,” zegt ze. Hun eetzaal heeft nu perfect grote ramen met een prachtig uitzicht op het landgoed.

Het hout voor de keukenkasten kwam van de oude kippenhokken op het terrein. “Het was allemaal grondig schoongemaakt”, zegt Karol Ann. “Er waren hier wekenlang mensen met draadborstels die schrobden”.

Omdat opbergruimte erg belangrijk is (er zijn maar twee grote kasten in de hele woonruimte) besloot het stel om extra lange nachtkastjes (ook gebruikt als dressoirs) te bouwen uit hout dat was gewonnen uit de rokerij op het terrein.

De favoriete plek van het stel is toch wel het terras! Hier hebben ze al heel water uren gezeten en genoten van het uitzicht.Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!