Haren in het tapijt en spinnenwebben aan het plafond? Dat is vanaf NU verleden tijd!

Word jij ook helemaal gek van haren in het tapijt, kruimels op de grond en spinnenwebben aan het plafond? Dat is vanaf nu verleden tijd! Ik heb namelijk de meest magische stofzuiger ooit ontdekt! Je hebt hem vast al voorbij zien komen, de allernieuwste stofzuiger van Dyson, de Dyson Cyclone V10 Absolute! En het is niet zomaar een stofzuiger. Je zou het haast de Ferarri onder de stofzuigers kunnen noemen, want een betere steelstofzuiger dan de Dyson Cyclone V10 is haast onmogelijk!

Eerst even wat weetjes over deze magische stofzuiger: Het uiterlijk heeft wel wat weg van een kruimeldief uit de toekomst, alleen dan met veel meer power en mogelijkheden! Je kan deze stofzuiger namelijk overal mee naartoe nemen want hij is draadloos! Zeg dus maar gedag tegen je ouderwetse stofzuiger, waarbij je om de tien meter van stopcontact moest wisselen omdat het snoer te kort is. En als je dacht dat dat alles was, dan heb je het mis.

De krachtige V10 motor zorgt namelijk voor een hogere zuigkracht dan die van de meeste andere steelstofzuigers. Ook wordt de stofzuiger geleverd met meerdere (6) opzetstukken. De combiborstel gebruik je op harde vloeren en laagpolig tapijt. Voor houten vloeren gebruik je de zachte parketborstel, dit voorkomt krassen.

Met de miniborstels creëer je een krachtige kruimeldief, zo kan je gemakkelijk moeilijke hoeken en plinten stofzuigen! Ook wordt er een speciale borstel geleverd (met een extra ingebouwd motortje) die je goed kan gebruiken voor kleine zuigklussen voor in bijvoorbeeld je auto of voor op het bed!

Als je met een vrouw in huis woont, zal je het vast wel herkennen… Je vindt overal losse haren! Ik word er zelf ook stapelgek van, begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn lange lokken,maar die haren zijn verschrikkelijk! Wij hebben thuis tapijt in de woonkamper en je raadt het al, daar blijven de haren lekker tussen zitten.


Met een gewone stofzuiger moest ik altijd tien keer op en neer gaan voordat de haren allemaal weg waren, maar met de Dyson V10 waren ze gelijk in één keer opgezogen! Ik ben verliefd, wat een top ding.

Ook hou ik absoluut niet van vieze handen! Met mijn vorige stofzuiger moest ik altijd de zak verwisselen en kwam de helft van het stof weer terug in de kamer of op mijn handen, bah! Dat is nu ook verleden tijd, want de Dyson V10 kan je super handig en makkelijk legen. Je drukt op de knop, en de onderkant laat los waardoor je het stof makkelijk in de afvalbak kan gooien! Ideaal toch? Ik kan alleen maar positieve redenen bedenken waarom iedereen deze geweldige steelstofzuiger moet hebben! Ben jij ook enthousiast geworden? Koop hem HIER! En deel dit artikel met al je vrienden en familie!
Advertisement