Familie vindt geheime deur in de tuin. Wat erin zit? Schokkend!

Snoep uit 1960

De inhoud van de dozen ziet er exact hetzelfde uit als in 1960. Wie naar de inhoud van de doos kijkt, zou haast denken dat snoep essentieel is om te overleven. Wie de inhoud van de doos heeft samengesteld, had zeker zijn prioriteiten op orde. Als wij nu een survival kit aan het samenstellen waren, zou snoep zeker een van onze prioriteiten zijn. Niks werkt beter tegen stress dan chocolade, toch? Wie kan zich de tijd herinneren toen de verpakking van keukenpapier er precies zo uitzag? Waarschijnlijk zullen dat niet veel mensen zijn. Gelukkig had niemand de schuilkelder nodig, dus bleef het 50 jaar later over als een perfect behouden capsule.

garden-bargains

Wie kan zich het merk Tang herinneren? Dit haalt waarschijnlijk voor veel mensen een heleboel herinneringen naar boven. Hoe zit het met jouw familie? Hebben of kennen zij iemand met zo’n schuilkelder? Nu dat we de geheimen van deze schuilkelder hebben ontrafeld, vraag je je misschien af wat je moet doen, als er toch onverwacht een ramp uitbreekt. Allereerst is het belangrijk om te onthouden dat nucleaire bommen extreem dodelijke wapens zijn. Toch zijn de ergste effecten alleen in beperkte zones merkbaar. Volgens experts op het gebied van veiligheid voor de regering, is het zeker mogelijk om een nucleaire explosie en de effecten daarna te overleven. Alles wat je hoeft te doen, is jezelf te armen met voldoende kennis over deze zaken.

chomps-snacks-sticks

Een paar tips voor als er ooit toch een nucleaire oorlog zou uitbreken: je hebt meer kans om te overleven als je een paar minuten waarschuwing krijgt. Het is aan te raden om te verhuizen naar een stevig gebouw en ramen, deuren en muren te vermijden om jezelf het beste te kunnen beschermen. Je kunt de radioactieve schade die een paar minuten later komt vermijden door binnen te blijven – in een ideaal geval natuurlijk onder de grond in een (schuil)kelder.