Exterieur

Dit zijn de raarste gevonden voorwerpen in een hotel ooit! Nr. 5 is te bizar!

Heb je ooit zelfs iets achtergelaten in een hotelkamer? Ik heb wel! Het meest waardevolle ding dat ik ooit heb achtergelaten was mijn digitale camera. Wat een teleurstelling was dat toen ik thuiskwam! Maar ik ben ook wel eens een paar sokken vergeten. Die dingen zijn natuurlijk nogal saai en routineus, vooral in vergelijking met de volgende gekke dingen die ooit in hotelkamers zijn gevonden! Van bizarre seksspeeltjes tot (overleden) familieleden, hier zijn enkele van de vreemdste dingen die ooit zijn vergeten in hotelkamers.

1. Een koffer vol met prothetische benen
Of iemand probeerde een menselijke duizendpoot te worden, of er was sprake van een ‘prothese’ dief! In ieder geval schrik je wel even wanneer je deze koffer vindt en openmaakt! (gelukkig waren het geen echte benen).

Gevonden voorwerpen, prothese, hotel

2. Een dode
Je zal het niet geloven, maar het komt vaker voor dan je denkt. regelmatig treffen schoonmakers een overledene aan in een hotelkamer. Of deze persoon is vermoord of op een natuurlijke wijze na een spannende nacht is komen te overlijden is dan altijd maar de vraag…

overleden man, dode man, hotel

3. Een tas met 20.000 euro
Wat zou jij doen als je twintigduizend euro in een hotelkamer zou vinden? Ik denk dat ik het heel stiekem mee zou nemen en de tas zou verstoppen in de vriezer!

geldtas,hotel

4. Een geit
ja je leest het goed, er zijn dus echt mensen geweest die een geit hebben meegenomen naar een hotel en hem vervolgens daar hebben achtergelaten. Waarom? Wie zal het weten… Kijk voor de andere voorwerpen snel op de volgende bladzijde!