Nooit geweten dat je deze producten niet in de badkamer mag zetten!

- Advertentie -

Vaak staan er zoveel tubes en potten rond de gootsteen in onze badkamer dat het moeilijk is om een plekje voor onze tandenborstel te vinden. Het blijkt echter dat niet al deze items in de badkamer moeten worden bewaard. Wij hebben een lijst samengesteld met items die je beter niet in de badkamer kan bewaren!

- Advertentie -

1. Medicijnen
Veranderingen in temperatuur en hoge luchtvochtigheid kunnen een negatief effect hebben op medicijnen en ze kunnen hun heilzame eigenschappen verliezen. Het kan ook de houdbaarheid verkorten. Dus bewaar medicijnen op een koele, droge plaats om uw gezondheid te waarborgen.

2. Scheermesjes
Dankzij de hoge luchtvochtigheid in de badkamer kunnen scheermesjes oxideren en gaan roesten. De scheerapparaten kunnen worden beschadigd voordat u ze zelfs maar gaat gebruiken. Dus als scheerapparaten in de badkamer worden bewaard, zorg er dan voor dat ze zich in verzegelde verpakkingen bevinden of plaats ze onmiddellijk na gebruik in een kast.

3. Parfum
Door veranderingen in temperatuur kunnen je favoriete parfums zowel hun kracht als hun vertrouwde aroma verliezen. Bewaar ze op een plaats waar zowel de temperatuur als de luchtvochtigheid stabiel zijn (bijvoorbeeld op de gang of overloop).

4. Make-up (en toebehoren)
Hetzelfde geldt voor cosmetica. Natuurlijk is het ongelooflijk handig wanneer je favoriete blushes en lipsticks binnen handbereik zijn, maar ze kunnen snel slecht worden in een badkamer. Dus doe ze in een make-up tas en bewaar ze in een andere kamer.

5. Juwelen
Doe je je ringen of ketting af voordat je gaat douchen en zet je ze dan op de gootsteen? Vanwege vocht kunnen juwelen oxideren en roesten, en zilver kan groene uitslag krijgen. Doe je sieraden daarom in een doos in een andere kamer.

6. Handdoeken
Nadat ze zijn gebruikt, zijn handdoeken vochtig. En als ze in de badkamer achterblijven, worden ze een uitstekende plek voor bacteriƫn. Als je eenmaal bent afgedroogd na een douche, hang je de handdoek in een andere kamer op om te drogen en leg je hem vervolgens op een plank of in een kast.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply