Gezin met 4 kinderen leeft al jaren in een oude schoolbus!

- Advertentie -

Kleine huisjes zijn trending over de hele wereld. Dat is ook logisch. Comfortabel leven in een efficiënte, handige en betaalbare ruimte, wie wil dat nou niet? Mensen uit de hele wereld leren de eenvoud te erkennen die het leven in kleine ruimtes met zich meebrengt, vooral met betrekking tot de kwaliteit van hun leven.

- Advertentie -

Maak kennis met de familie Earle! Dit avontuurlijke gezin besloot een grote blauwe schoolbus te kopen om hier permanent mee te reizen en in te wonen! De Earles hadden precies een week de tijd om hun bus in een leefbare staat te krijgen voordat ze moesten beginnen aan hun 8000 km lange trektocht van Florida naar Canada.

Ze hebben de hele schoolbus omgebouwd, dit omvatte het strippen van de bus en het eruit slopen van alle stoeltjes die erin zaten. Vervolgens moesten er nieuwe ruimtes gecreëerd worden aangezien het gezin ook moet koken en wassen. Benieuwd hoe de bus er nu vanbinnen uitziet? Het witte interieur van de bus, gecombineerd met het licht dat binnenstroomt van de 25 ramen die er omheen lopen, creëert een ongelooflijk open, ruimtelijk gevoel. Alle planken, kasten en opslagruimtes zorgen ervoor dat de bus er netjes en overzichtelijk uitziet, zodat rommel nooit een probleem wordt.

De familie dacht aan alles, inclusief een geschikte keuken! Elk hoekje van de ruimte in de bus wordt op verstandige wijze gebruikt voor maximale functionaliteit. Jake en zijn zoons bouwden een aanrecht in de keuken en verdeelden de ruimtes eronder met planken, zodat ze al hun voedsel en apparaten gemakkelijk op één plaats konden opslaan.

Er ontbreekt alleen nog een grote badkamer. Tijdens het reizen hebben ze een draagbaar toilet met biologisch afbreekbare voeringen voor noodgevallen. De Earle’s maken goed gebruik van rustplaatsen en campingfaciliteiten voor een meer “full-service” badkamerbeleving.


Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply