Maak je eigen glitter muur, dit staat fantastisch in de badkamer!

Dit is waarschijnlijk het coolste project ooit! Wie droomt er nou niet van een glittermuur in huis? Een echte diva zou niet zonder kunnen! En het is veel makkelijker dan je zou denken. Let er wel op dat het een behoorlijke kliederboel kan worden dus zorg voor voldoende beschermhoezen voor je meubels en vloer!

Wat heb je nodig?

– Ten minste vijf grote potten met verschillende kleuren glitter
– Mod podge lijm (witte vloeibare lijm)
– Verschillende kwasten
– plamuurmes
– Verftape

Stap 1. Tapen
Tape alle plinten rondom je muur af met verftape zodat je deze niet per ongeluk ook verft. Leg ook genoeg kranten of plastic op de grond zodat de vloer niet onder de glitter komt.

Stap 1. Mengen
Gooi de verschillende kleuren glitter bij elkaar in een kommetje en roer dit goed oor elkaar. Wanneer de glitter goed gemixt is, kan je de lijm erbij doen.

Stap 2. Randen verven
Ga met het plamuurmes voorzichtig de randen rondom de muur verven zodat je later makkelijker de gehele muur kan verven.

Stap 3. Muur verven
Wanneer de randen klaar zijn kan je verder met de hele muur. Pak hiervoor een redelijk grote kwast en breng een dikke laag glitter aan op de muur. Smeer dit uit, maar wees wel voorzichtig. Wanneer je te hard drukt kan je lelijke plekken krijgen waar minder glitter zit.

Stap 4. Drogen
Als al het glitter op de muur zit en het is mooi bedekt dan moet je de muur circa 48 uur laten drogen. Hierna kan je er weer meubels tegenaan zetten of schilderijen ophangen. Wil je alle stappen nog eens goed bekijken? Klik dan op de video onderaan dit artikel!