Versier je muur met deze goedkope decoratie stenen!

- Advertentie -

Wist u dat u met goedkope glazen stenen mooie badkamertegeltjes kan maken? Een woon-blogger creëerde prachtige tegeltjes voor haar badkamer als onderdeel van een Master Bathroom Makeover Challenge. Ze was aan het eind van het project, en had de eikenhouten kasten al bijgewerkt door ze wit te schilderen. Nu had ze iets nodig om de badkamer volledig af te werken.

Tijd: 2 uur
Kosten: €3
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk

- Advertentie -

Toen ze in de garage eens goed rondkeek, had ze een briljant idee. Ze pakte haar goedkope glazen stenen en scheidde ze op grootte. (Je kan deze stenen goedkoop bij de Action krijgen!) Ze speelde met het patroon tot ze er een vond dat haar beviel en dat mooi in de ruimte paste. Ze telde hoeveel grote en kleine parels er voor elk deel van het patroon nodig waren en berekende hoeveel ze er nodig had voor elk formaat.

Ze begon glasverf te gebruiken, maar vond deze niet dekkend genoeg, dus koos voor wat krachtigere verf. Ze schilderde de glasparels in een kleur waar ze van hield. Benieuwd naar het resultaat? Klik dan door naar de volgende pagina!

Nadat ze waren gedroogd gebruikte ze een heet lijmpistool, omdat dat haar wat extra tijd gaf om het patroon aan te passen. Om de volledige tutorial en het voltooide project te zien kan je een kijkje nemen op haar website:

http://www.smallhomesoul.com/dollar-store-glass-backsplash-tutorial/

Materialen:

  • Glasparels (hobbywinkel)
  • Spuitverf (doe-het-zelfwinkel)
  • Lijmpistool (hobbywinkel)
- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply