Ze vult twee handschoenen met cement en legt ze in een schaal, het resultaat is ongelooflijk!

Als je aan latex handschoenen denkt dan zal je waarschijnlijk niet zo snel aan een mooi DIY project denken. Maar dit project is onwijs leuk! Voordat je met dit project begint, moet je ervoor zorgen dat je in een goed geventileerde ruimte werkt. Bescherm je handen met wegwerprubberhandschoenen en je mond met een stofmasker (om inademing van cementdeeltjes te voorkomen).

Voeg de cement in een kom en volg de instructies op de verpakking. Pak de rubberen afwashandschoenen en prik met een veiligheidsspeld een paar gaten in de vingertoppen. Dit zal helpen bij het verwijderen van luchtbellen. Plaats de handschoenen in een hoog glas, zodat ze rechtop staan.

Neem voorzichtig je cement en giet het in je afwashandschoenen. Als het cement te droog is, voeg dan een kleine hoeveelheid water toe om het dunner te maken. Duw het cement voorzichtig door de rubberen handschoenen en spreid de handschoenen gelijkmatig door. Tik zachtjes op de rubberen handschoenen om resterende luchtbellen te verwijderen. Weten wat het eindresultaat is? Plaats de handschoenen in een plastic kom om ze te vormen. Maak een 2e cementhand voor een grotere tweehandige plantenbak. Om je handen samen te voegen zorg je voor een snee in de handschoenen waar de twee stukken samenkomen. Om een ​​komvorm te creëren, plaats je een stuk plastic folie over het blootgestelde cement en zet je er een kleine kom in.

Laat je cement 24 uur lang uitharden. Dikker cement zal meer tijd nodig hebben om uit te harden en te drogen. Zodra het cement is opgedroogd, verwijder je voorzichtig de rubberen handschoenen. Knip de rubberen handschoenen voorzichtig af. Voorkom te veel druk op het cement bij het verwijderen van de rubberen handschoenen. Als een vinger wordt gebroken tijdens het verwijderingsproces, kan je deze met superlijm weer vastplakken.

Gebruik een kleine tang om de kleine hardnekkige overgebleven handschoenen te verwijderen. Voeg tuingrond en kleine vetplanten toe aan de plantenbakken. Voeg stukjes bewaard mos toe om je plantenbak te versieren. En klaar is je kunstwerk!

Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!