Wow! Zo ziet het huis van Hollywoodster Jennifer Aniston eruit!

Jennifer Aniston, wie kent haar niet? De knappe actrice is dankzij haar rol in de populaire televisie serie Friends wereldwijd bekend, maar daar bleef het niet bij. Nadat de Amerikaanse comedy serie gestopt is, is Jennifer verder gegaan als actrice in diverse grote Hollywood films. Gelukkig maar, want wij zijn gek op haar! Oh en voor diegene die de serie Friends nog nooit gezien heeft, je kan nu alle seizoenen op Netflix bekijken!

jennifer-aniston-house

Na al die jaren acteerwerk heeft de actrice natuurlijk wel een aardig zakcentje gespaard. Wat ze daarvan gekocht heeft? Een gigantisch huis in de Amerikaanse staat California. Hier woont ze samen met haar drie honden. De actrice werkte samen met interieur ontwerper Stephen Shadley om de grote villa te veranderen in een uitnodigend toevluchtsoord met een geweldig uitzicht!

Het thema dat Jeniffer had gekozen voor de villa was “Zen” en “Bali”, het huis is helemaal in deze sfeer ingericht. Wat wel te begrijpen is, aangezien de actrice natuurlijk een enorm druk leven leidt. Je wilt dan natuurlijk niets liever dan thuis even bijkomen in alle rust. En geloof ons, het huis is een echt paradijs! Wij zouden zo met haar willen ruilen. Ben je benieuwd naar de binnenkant van het huis en de inrichting? Klik dan door naar de volgende bladzijden!