DIY

Doe je hond een plezier, geef hem zijn eigen villa!

Vind jij een hondenbench ook op een gevangenis lijken? Nou dan is dit wel het tegenovergestelde! Tegenwoordig wonen huisdieren in bijna dezelfde luxere omstandigheden als hun eigenaars. Dat komt omdat mensen het beste willen voor hun kleine (en grote) vrienden en steeds meer winkels huisdieraccessoires of meubels gaan verkopen.

Als je een grote achtertuin hebt en overweegt om een hondenhok te kopen, waarom dan niet een moderne variant? Zuid-Californië ontwerpers, Alejandro en Sara Pijuan, maken de coolste hondenhokken ooit! Zij zijn de eigenaren van PDW (Pijuan Design Workshop) en ze maken twee modellen van moderne hondenhokken, de Dog Re-Treat en Woof Ranch.

Hun ontwerpen zien er precies uit als kleine herenhuizen, maar zijn gebouwd voor onze viervoeters en hebben een dak, een raam en zelfs een overdekt terras waar je hond kan zitten in geval van regenachtig weer. Natuurlijk mag een eetbak niet ontbreken in deze villa!

Zie jij je hond hier al in liggen? Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!