Ze legden houten schijven op hun vloer! Het resultaat? Dit is echt prachtig!

- Advertentie -

Een nieuwe vloer aanleggen kan vaak veel geld kosten. Gelukkig zijn er creatieve mensen overal ter wereld die alternatieve manieren bedenken om hun huis te renoveren zonder er veel geld voor te hoeven betalen.

 

Mocht je er aan zitten te denken om je huis een mooie upgrade te geven, dan zal dit creatieve project je wellicht kunnen inspireren. In dit artikel krijg je te zien hoe een koppel hun prachtige houten vloer creëerden met behulp van houten schijven.

Dit idee is erg creatief en helemaal niet zo duur. Bekijk hieronder hoe ze aan de slag gingen – het eindresultaat zal je echt verbazen!

Deze techniek maakt gebruik van ontschorste boomstammen.Het hout dat het koppel heeft gebruikt hebben zij legaal verzameld uit het bos.

Allereerst reinigden zij de vloer. Vervolgens maakten zij een planning waar de houten schijven kwamen te liggen. Daarna was het tijd om de schijven te schuren en ze aan de grond te lijmen. Als laatst brachten zij een dunne laag polyurethaan aan op het oppervlak van de schijven.

Bekijk hieronder de foto’s van deze renovatie. Wat vind jij ervan? is het niet prachtig?! Laat het ons weten in de comments.

- Advertentie -

 

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply