Keuken

Zo ruim je jouw huis op in 10 minuten! Handig als er vrienden langskomen.

Staan binnen 10 minuten je vrienden of je familieleden voor de deur en had je echt geen tijd om het huis op te ruimen? In dit filmpje laat YouTubegebruiker, A Cup of Life, hoe je binnen 10 minuten alles netjes en aankant hebt. Enorm handig, als zeg ik het zelf.

Persoonlijk vind ik de strand- of boodschappentas tip erg handig. Alle spullen die niet in de huiskamer horen, stop je in de tas en die zet je in een voorraadkast of een andere plek waar niemand komt. Ziezo de woonkamer is gefatsoeneerd. Natuurlijk is het dan nog niet volledig opgeruimd, maar het is in ieder geval uit het zicht voor je gasten en je kunt het als je vrienden weg zijn netjes opruimen.

Als je alleen woont gaat de tip over een ander aan het werk zetten niet helemaal op en duurt het opruimen iets langer, omdat je toch echt zelf de stofzuiger moet pakken. En natuurlijk is het huis niet schoon, maar het is ontzettend handig filmpje als je ineens bezoek krijgt of heel druk bent geweest en je niet de puf hebt om het huis aan kant te maken. En weet: echte vrienden komen voor jou en niet voor een opgeruimd huis.

Tijd voor rust in je hoofd en huis, zodat dit soort haast opruimen momenten niet meer voorkomen? Lees hier hoe je dat doet!

handig artikel? Vergeet niet het artikel te delen via Facebook en Pinterest, zodat je vrienden en vriendinnen hier ook van weten.