Haar huis ruikt altijd geweldig en niemand weet waarom… Dit is haar geheim!

- Advertentie -

Alles wat je nodig hebt voor een lekkere geur is een glazen mason jar (weckpot) met deksel, een hamer, een vork, een schroevendraaier, zuiveringszout en wat essentiële olie. De video hieronder is makkelijk te volgen en laat stap voor stap zien wat je moet doen om het lekker te laten ruiken in huis. Nu kan jij ook een van die huizen hebben met een uitzonderlijk aroma dat heerlijk ruikt! Vergeet dit niet te delen met je vrienden op Facebook zodat zij hier ook mee aan de slag kunnen.

Meer tips voor een frisse lucht in huis?
– Breng stilstaande lucht in beweging door te ventileren. Doe bijvoorbeeld iedere dag het raam minimaal een uur open. Nadat je twee ramen even tegen elkaar open hebt gezet is die muffe geur weg en ruikt het er heerlijk fris.
– Maak regelmatig de filter van je stofzuiger schoon. Een filter die een lange tijd niet is schoongemaakt kan een vieze geur door je huis verspreiden.
– Check de putjes in huis (badkamer, wastafel, gootsteen, etc.) en kijk of ze nog goed doorlopen. Als ze verstop zijn ga je dit ook ruiken.
– Hang de natte was het liefst niet binnen op om te drogen. Kun je niet anders? Zet dan wel zoveel mogelijk ramen, deuren of ventilatieroosters open om voldoende te ventileren.
– Heb je huisdieren die verharen? Was je hond dan af en toe met hondenshampoo. Hondenharen of haren van je kat die bijvoorbeeld onder de bank terechtkomen of in een hoek waar je – niet regelmatig met je stofzuiger komt zorgen voor een muffe geur.

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply