Onbewoonbaar huis uit 1887 is gerestaureerd naar zijn originele staat!

Al voor een langere tijd stond dit verlaten en afgebrokkelde huis in New York. Het huis was onbewoonbaar vanwege de slechte staat waarin het zich bevond. Het dak was ingestort, de muren lieten los en de ooit prachtige details werden verborgen onder lagen stof en puin. Het huis zag er echter niet altijd uit als een verzakte schaduw van zijn vroegere zelf. Dit huis werd gebouwd in 1887 en is ontworpen in de Queen Anne-stijl, met veel delicate contrasterende afwerkingen, grote veranda’s en veel mooie decoratieve details.

Het huis met vijf slaapkamers en drie badkamers was mooi en degelijk gebouwd, maar alles moet worden onderhouden om in een goede staat te blijven. En jammer genoeg was dat bij dit huis niet het geval. Gelukkig zag iemand potentie in het herstellen van een stukje architectuurgeschiedenis.

Vandaag de dag herken je het huis niet meer terug! Bijna alles is vervangen of heeft een nieuwe lik verf gekregen. Het is werkelijk waar ongelooflijk hoe mooi het is geworden! Alsof je weer teruggaat in de tijd. Ook de tuin is, zoals je ziet, flink aangepakt!

De details op de verandah en bij de raamkozijnen mogen niet vergeten worden. Alles is liefdevol gerestaureerd en verrijkt met deze warme, uitnodigende tinten zoals: olijfgroen, terra cotta rood en goud.

De binnenkant van het huis is ook helemaal hersteld naar zijn oude staat. De luxe vloeren zijn samengesteld uit vijf verschillende houtsoorten, En dankzij de glas-in-loodpanelen komen er prachtige kleuren in het huis.

Elke kamer zit vol met verbluffende details en accessoires, die allemaal een gevoel van tijdloze charme en gezelligheid creƫren.Op dit moment dient een deel van het huis als Bed & Breakfast, ideaal voor als je eens wil ervaren hoe het was om in het verleden te leven (als we naar de inrichting van het huis kijken)


De kamers zijn allemaal zorgvuldig ingericht met een eigen levendige kleur, zoals deze roze eetkamer.

Boven heeft elk van de vijf slaapkamers ook een eigen decoratieschema en unieke charme.

Het hoogste kamertje van het huis is perfect voor een atelier of een muziekstudio. Je kan hier al je hobbies beoefenen zonder dat iemand er last van heeft.