Vader maakt de ultieme ‘piraten slaapkamer’ voor zijn zoon. Het eindresultaat is op z’n zachts gezegd verbluffend!

- Advertentie -

Wat doe je als vader als je tijd teveel hebt en je zoon al maanden zeurt om een nieuwe slaapkamer? Dan bel je even een interieur designer en laat je zijn droomkamer ontwerpen! zijn 6-jarige zoontje mocht van hem kiezen tussen een ruimteschip, kasteel of een piratenschip. Wij zijn het in ieder geval volledig eens met zijn keuze!

De kamer bestaat uit een vliegend piratenschip aan de muur. Maar dat is nog lang niet alles. Het schip heeft zelfs een eigen hangbrug, die aan de onderkant is vastgemaakt aan de ‘gevangenis’. Ook zit er een verborgen glijbaan in verwerkt die je binnen no-time naar beneden brengt!

- Advertentie -

“Zo ziet het eruit als je de slaapkamer inkomt. Je ziet dat de zijkant van het schip zelfs voorzien is van kanongaten. Ook kan je genieten van het uitzicht van boven als je erdoorheen kijkt.”

“Onze client wilde dat we een slaapkamer zouden bouwen die je nog nooit eerder gezien hebt. We ontwierpen een ruimteschip, raceauto en kasteel. Wat voor 6-jarige wil nou geen piratenschip op zijn slaapkamer?!”

“De basis van de hangbrug zit vastgemaakt aan de bovenkant van de gevangeniscel. Het is bijna onbeschrijfelijk hoe realistisch het eruit ziet!”

“Dit was de eerste keer dat we de gok waagde met dit ontwerp. Wij halen ontzettend veel voldoening om nieuwe dingen uit te proberen als je het over het design van slaapkamers hebt.”

“Het kraaiennest is gebouwd van een handgesneden stuk hout voor extra stevigheid. Wat we er niet in hebben verwerkt is een bed.”

“Vertel maar eens aan je vriend dat hij zijn jas in de laatste kast mag hangen. Hierin vind je de verborgen glijbaan die je rechtstreeks van het schip naar de begane grond brengt.”

Natuurlijk moet de glijbaan wel uitgetest worden. Aan de glijbaan is in het bijzonder veel aandacht besteedt. De constructie zorgt ervoor dat er genoeg snelheid gemaakt kan worden.

“Hier kan je zien hoe de glijbaan precies in elkaar zit. We hebben het op een manier gebouwd dat de glijbaan nergens in het huis te zien is. Alleen het begin en het einde zijn zichtbaar.

“Maar dat is natuurlijk niet de enige manier om naar benden te komen. In het midden van het schip is een touw gemaakt die de mensen met iets meer spierkracht naar beneden brengt. Een goede manier om aan je dagelijkse beweging te komen!”

Best hoog, vind je ook niet?

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply