Ins & outs die je aankomend seizoen overal, of juist niet, gaat zien.

Ook al zegt het weer wat anders: het is nog zomer. Toch wordt het tijd om de trends voor aankomend seizoen te bespreken. Ik heb Pinterest en alle woontijdschriften afgespeurd en de volgende leuke, en niet onbelangrijk, eenvoudige en vrij goedkope herfsttrends gevonden.

Maar we beginnen met het minder leuke nieuws. Deze volgende 5 dingen zijn allemaal uit!

Dit is helemaal uit!
1. Wit en grijs.
Meer kleur in huis? Dan heb je aankomend seizoen geluk! Interieurs gaan eindelijk af van volledig wit en grijs. In plaats daarvan omarmt men warme en rijke tinten bruin, zwart, groen en poederroze.

uit deze herfst

2. Marmer.
Ik bedoel niet dat je gelijk al je marmeren keukenbladen en muren moet over schilderen, want dat zijn dingen die nooit uitgaan. En een aantal marmeren accessoires is ook niet zo’n probleem, maar de ‘overal en alles moet marmer zijn’ zwaaien we uit deze herfst.

uit deze herfst

3. Koper.
Net zoals marmer en rosé goud is koper aan het eind van zijn latijn. Wees gerust: echte koperen lampen of wasbakken zijn altijd goed, dus als je nog iets van koper wilt hebben en toch met de tijd mee gaan: schaf dan een koperen wasbak of lamp aan.

uit deze herfst

4. Meubelsets.
Je hoeft niet per se die ene bijpassende stoel aan te schaffen bij die bank waar je zo verliefd op bent. Het is juist leuk om dit te combineren met een ander leuk meubelstuk. Weg met de meubelsets is het motto van het herfstseizoen 2017.

uit deze herfst

5. Saaie dekbedovertrekken.
We spenderen ongeveer een derde van ons leven in bed, dus waarom slapen onder effen witte en saaie dekbedovertrekken terwijl er zoveel meer is. Het oog wil ook wat! Wil je geen nieuwe sets kopen? Een leuk plaid of deken bovenop het dekbed, maakt het ook veel leuker.

uit deze herfst

Dit zijn de trends voor aankomend seizoen!
1. Donkergroen.
Het klinkt nogal donker, maar met de juiste accessoires is donkergroen echt prachtig!

in deze herfst

2. Rustgevend.
Anno 2017 worden we allemaal overweldigd door elektronische apparaten en (te) veel prikkels. Hoe fijn is het dan om een plek te creëren waar jij je even kunt terugtrekken en tot rust komt.

in deze herfst

3. Fluweel.
We zagen het vorige winter al met kleding, maar fluweel neemt nu ook de interieurwereld over. Het is rustgevend en geeft jouw huis een luxe uitstraling. Zeker als je het combineert met ruige natuur texturen, zoals hout en steen.

in deze herfst

4. Riet.
Rieten texturen geven een kamer, zeker in de winter, een extra diepte. Hang rieten manden op een opvallende plek in huis op en combineer daar weer fluweel of een gebreide deken bij.

in deze herfst

5. Poederroze.
Ook deze kleur is terug van weggeweest. Combineer dit met donkere tinten en houten accessoires en jouw huis is klaar voor de herfst!

in deze herfst

6. Nep is ook mooi.
Tijd voor iets nieuws, maar heb je daar geen geld voor? Mooi, je hoeft namelijk niet het originele of echte te hebben. Zo heb je plak stickers voor op tegels, nep hout en verfpatronen waardoor het net lijkt alsof je kasteelmuren hebt.

in deze herfst

7. Messing.
Messing, of te wel goudgeel, neemt het over van koper. Dit materiaal is helemaal leuk als je het verwerkt in je meubels of accessoires.

in deze herfst

8. Sprei.
Niet gek van de gebreide dekens of plaids, maar wil je toch wat extra’s op je bedden hebben liggen? Spreien zijn dan de oplossing. Staan heel leuk op de bank of op bed.

in deze herfst

9. Donkere kleuren.
Dit seizoen draait helemaal om donker (en poederroze). Gaat zwart net iets te ver? Chocoladebruin maakt ook een terugkeer, dus dit is ook een optie.

in deze herfst

10. Leuke dekbedovertrekken.
Zoals ik net al schreef: wit en effen dekbedovertrekken zijn uit. Kies dus voor iets wat jou/jullie blij maakt, zoals een dekbedovertrek met een ananas.

in deze herfst

11. Plafonds.
De muren een kleurtje of een leuk behangetje geven doen we natuurlijk al jaren, maar het plafond verven is nog een taboe. Vanaf dit seizoen niet meer. Ben jij een echte durfal? Geef dan jouw plafonds een kleurtje.

in deze herfst

12. Blijf lekker buiten.
Stel het einde van het buitenseizoen zo lang mogelijk uit. Hoe? Maak een terras of veranda en koop lekker zittende tuinmeubels en warme accessoires.

in deze herfst seizoen

Waar ben jij het helemaal mee eens? Laat het weten via Facebook en vergeet niet om het artikel te delen via Facebook en Pinterest.