8 interieurfouten die invloed hebben op jouw geluk!

Hoe zou jij reageren als ik je vertel dat de manier hoe jij jouw huis inricht een negatief effect kan hebben op jouw geluk? Het klinkt een beetje zweverig, maar volgens de eeuwenoude Chinese filosofie, genaamd Feng Shui, is dit werkelijk zo. Benieuwd welke fouten invloed hebben op jouw geluk? Lees snel alle fouten op de volgende bladzijden!.

1. Het bed aan dezelfde kant als de deur.
Volgens Feng Shui komt en gaat energie via de deur, dus als jij jouw bed hiernaast plaatst verstoor je de energiecirculatie in de kamer.

2. Spiegels tegen over elkaar hangen.
Als je twee spiegels tegenover elkaar hangt, creëer je een energie ‘vortex’. Dit zorgt ervoor dat (positieve) energie tussen de spiegels blijft hangen in plaats van dat het door jouw huis circuleert.

3. De toiletbril omhoog laten.
Sluit de deksel van de bril, zodat je voorkomt dat positieve energie ontsnapt via het toilet.

4. Dode planten in huis of in de tuin.
Dode planten zorgen ervoor dat positieve energie ‘doodgaat’ of transformeert in negatieve energie als het hen bereikt in huis of in de tuin. Zorg dus dat je jouw planten regelmatig water geeft, zodat ze niet doodgaan.

5. Chaos.
Rommel en chaos in huis zorgen ervoor dat positieve energie geblokt worden. Zorg dus dat jouw huis opgeruimd is, zodat het meer positieve energie aantrekt.

6. Verschillende vloeren in huis.
Een vloertype is, vanuit de Chinese filosofie, een metafoor voor de kracht van jouw huis. Door overal dezelfde vloer te kiezen trek je kracht aan en stroomt de energie consistent door het huis.

7. Gehaast het huis inrichten.
Wij Europeanen willen op het moment van verhuizen, direct het huis inrichten met de leukste accessoires. Volgens de Feng Shui filosofie is dit een absolute no go! Dit moet namelijk natuurlijk gebeuren. Het moet lijken alsof je iedere accessoire moet ontdekken, zodat het een speciale waarde krijgt en positieve energie gaat uitstralen.

8. Televisie in de slaapkamer.
Ten eerste is het slecht voor jouw relatie en ten tweede is het slecht voor jouw immuunsysteem.

Wat doe jij fout? Laat het weten onder het Facebookbericht en vergeet het artikel te niet delen!