Dit Japanse minihuis lijkt te klein om in te wonen. Maar als je een kijkje binnen neemt is het zó groot!

- Advertentie -

Ik heb al een hele hoop bijzondere architectuur gezien, met in het speciaal kleine huisjes waar mensen kiezen om in te wonen. Ondanks dat deze huizen misschien klein lijken vanaf de buitenkant, zorgt het interieur en de inrichting er vaak voor dat het niet eens lijkt alsof het huis zo klein is. Over ruimtelijk inzicht gesproken.

Maar toen ik foto’s zag van dit smalle huisje kon ik mijn ogen in de eerste instantie niet geloven. Vanaf de buitenkant lijkt het huis bijna onbewoonbaar, maar toen ik het interieur en de inrichting zag kon ik mijn ogen niet geloven!

- Advertentie -

Het huis is gebouwd op een driehoekige grond. Een goedkope grond, maar het was nog een karwei om het huis op zijn plaats te krijgen door haar bijzondere vorm.


Het gebruik van veel glas geeft het huis een ruimtelijke uitstraling.


Maar kan zo’n smalle ruimte comfortabel genoeg zijn om in te wonen? Bekijk snel het interieur op de volgende bladzijde!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply