De mooiste kaarsen om in huis te zetten voor deze herfst!

Kaarsen wie houdt er niet van? Ze stralen gezelligheid en warmte uit, wat ontzettend fijn en rustgevend is met dat onstuimige herfstweer buiten. Zeker nu het sneller donker en kouder wordt. Heb jij nog geen kaarsen in huis? Laat je dan inspireren door de volgende leuke kaarsen.

Bomen.
Als ik aan de herfst denk, denk ik aan buiten, het weer, de natuur en het bos. Dit kan je dus goed combineren met kaarsen.

herfststijl kaarsen

Zoek een grote afgebroken of dode tak, zaag er een stukje uit, zodat je daar het waxinelichtje of de kaars in kunt zetten. Versier het met andere leuke herfstmaterialen zoals dennenappels en eikeltje en jouw herfst kan niet meer stuk.

herfststijl kaarsen

Houd je van groot en past het ook in huis? Dan zijn deze boomstam kandelaars echt wat voor jou. Zorg wel dat je stevige kaarsen en takken hebt, je wilt natuurlijk niet dat er een brandende kaars valt.

herfststijl kaarsen

Pot.
Een kaars in een glazenpot of vaas zetten is heel leuk, maar je kunt er zoveel meer mee. Drijvende kaarsen geven mij een rustgevend gevoel. Hoe leuk is het om in het water dunne takjes of andere herfstachtige dingen te doen.

herfststijl kaarsen

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor speciale herfstpotten. Geef ze een leuk kleurtje, vul de pot met een leuke of lekker ruikende kaars en je hebt het leukste herfststukje van de straat!

herfststijl kaarsen

Het mooiste van zo’n vaas is dat je het elk seizoen kunt veranderen. Nu vul je de pot met herfstmaterialen, maar in december kun je er een kerststukje van maken en met Pasen kun je er van die leuke eieren in doen. Super handig!

herfststijl kaarsen

Geur.
Geur is een vereiste bij de herfst! Als er een goede regenbui is geweest en je stapt naar buiten dan ruikt het altijd zo lekker. Of wat dacht je van een zelf gebakken appeltaart? Heerlijk die kaneellucht. Wil jij dit nou elke dag zonder dat je een appeltaart moet bakken? Dat kan door kaneelstokjes rond een kaars te binden.

herfststijl kaarsen

Dit is een leuke optie voor in de tuin, beetje kaneel erbij en het ruikt heerlijk.

herfststijl kaarsen

Pompoenen zullen minder ruiken, maar zien er gewoon ontzettend leuk uit in de voortuin of op het vensterbank. Gek op geurkaarsen? Dan is deze DIY echt iets voor jou.

herfststijl kaarsen

Deze kaars lijkt op één van de bovengenoemde kaarsen, maar hier zitten koffiebonen in de pot en dat gaat echt heerlijk ruiken dankzij de kaars. Dit is echt een aanrader!

herfststijl kaarsen

Wat is jouw favoriet? Laat het weten via het Facebookbericht en vergeet niet om het artikel te delen!