Haar kledingkast ruikt altijd lekker, dit is haar geheim!

Soms loopt er iemand langs je en dan word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die van zijn of haar kleding afkomt. De geur is niet te sterk maar ook niet te zacht. Hoe komt dat? Het kan zijn dat ze hele lekkere wasmiddelen gebruiken of gebruik maken van een kledingspray om het extra lekker te laten ruiken. Zo’n spray bevat echter wel stoffen die schadelijk kunnen zijn voor de longen, dus waarom zouden we niet zelf een natuurlijke variant maken om onze kleding lekker te laten ruiken? Toen ik deze tip online tegenkwam werd ik gelijk nieuwsgierig. En het is ook nog eens heel erg simpel om te maken. Op de volgende pagina kun je zien hoe je gemakkelijk en goedkoop jouw kleding lekker kan laten ruiken.

Want een vieze of muffe geur aan je kleding wil natuurlijk niemand. De meest voorkomenden oorzaak voor een muffe geur aan je kleding komt vaak door teveel vocht of zelfs schimmel in de kledingkast. Een veelgemaakte fout is ook wel het gebruik van te veel of te weinig wasmiddel. Te veel wasmiddel kan betekenen dat het wasmiddel niet volledig uit de kleding is gespoeld. Ook dat kan een vervelende of muffe geur veroorzaken. Bij het gebruik van te weinig wasmiddel wordt de kleding vaak niet goed schoon waardoor de nare geurtjes blijven hangen.

Soms ruikt je kleding zelfs al muf zodra het uit de wasmachine komt. En soms ruikt het in eerste instantie fris, maar gaat de kleding later pas ruiken. Dit kan te maken hebben met een aantal omgevingsfactoren. Wordt er misschien in het huis gerookt? Wordt er veel met geurige ingredienten zoals knoflook of uien gekookt? Of heb je misschien veel huisdieren? Deze verschillende geuren kunnen allemaal doordingen in je kleding. Gelukkig hebben wij een gemakkelijke en leuke oplossing om jouw kledingkast (en je kleding!) lekker te laten ruiken. Benieuwd? Je ziet het op de volgende pagina!