Hij koopt 7 IKEA keukenkastjes om een prachtig bed voor zijn dochter te maken

- Advertentie -

Chris wilde indruk maken op zijn dochter door iets bijzonders te bouwen voor in haar slaapkamer. Toen ontdekte hij 7 verschillende keukenkastjes in diverse maten op de website van IKEA. Hij heeft de keukenkastjes gelijk aangeschaft en besloot deze te gebruiken als de basis voor een nieuw bed voor zijn dochter. Chris heeft het hele bouwproces uitgelegd in een video en elke amateur klusser kan het volgen. Dit is een geweldig project dat is ontstaan door een innovatief idee. Deze methode om een bed in elkaar te zetten is extreem goedkoop, je kan het bed namelijk al bouwen voor minder dan 450 euro.

Dit bed is waarschijnlijk niet voor iedereen. Voor stelletjes is het minder geschikt, omdat het bed tegen de muur staat ben je genoodzaakt om over elkaar heen te klimmen wanneer je in en uit het bed stapt. Ook neemt het bed een groot gedeelte van de kamer in omdat het een grotere oppervlakte nodig heeft dan een normaal bed. Maar daarvoor in de plaats krijg je wel veel opbergruimte onder het bed. Daardoor is het toch een slimme manier om opbergruimte te creƫren.

Mocht je nog niet klaar zijn voor dit project, of denk je dat dit bed niet geschikt is voor jou, dan hopen we dat de video je alsnog zal inspireren om relatief goedkope materialen en producten te gebruiken om zelf een creatieve oplossing te bouwen voor je eigen huishoudelijke behoeften!

Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply