Jong koppel verbouwt busje tot hun nieuwe woning!

De man en vrouw die dit coole busje hebben omgebouwd, hadden geen doe-het-zelfervaring, maar het resultaat ziet er toch ongelooflijk uit. Als ze dit kunnen doen, kan iedereen dat! De rage voor het maken van kleine huizen is de laatste jaren enorm gestegen, mensen over de hele wereld leven nu in kleine ruimtes vanwege de vrijheid en duurzaamheid die het hen geeft. Dit Britse stel heeft bijvoorbeeld een kleine witte bestelwagen tot luxe woonruimte gemaakt voor hun reizen over de hele wereld.

“We kochten het vorig jaar voor ongeveer £3.500 van eBay.” – Adam Croft. Van de buitenkant ziet het er niet heel bijzonder uit. Iedereen die het zou zien rijden, zou denken dat het van een verhuisbedrijf was. Maar wanneer de achterdeur wordt opengetrokken, krijgen mensen een glimp van de ongelooflijke ruimte binnenin.

Binnenin ziet het er klein, maar erg gezellig uit! Mede dankzij de mozaïek stenen.

Deze kleine keuken heeft vier kachels en meer aanrechtruimte dan het gemiddelde appartement in Amsterdam.

Tegenover de keuken is een kleine hoek met extra opbergruimtes en haken. En, op indrukwekkende wijze, is er een houtkachel die de kleine ruimte gemakkelijk warm kan houden op de koudste winteravonden.

Achter de keuken is een knus bankje die geschikt is voor twee personen en een reeks kussens.

“We hebben er een jaar over gedaan om er een huis van te maken. En we hebben het volledig geïsoleerd. “- Adam Croft

Achterin is een kleine badkamer met een douchekop en een composttoilet. Boven in het dak is het slaapgedeelte gebouwd.