Last van slakken in je tuin? Met dit simpele middeltje ben je daar ZO vanaf!

- Advertentie -

Slakken en naaktslakken hebben geen goede reputatie onder de meeste van ons. Dat komt voornamelijk door de slijmerigheid en uitstraling van deze dieren. Maar hoe kom je daar dan het beste vanaf?

Als je slakken hun gang laat gaan zullen ze zich voeden met bijna iedere plant die er in je tuin te vinden is. Maar dat is niet alles. Ze houden er ook nog eens enorm van om zich voort te planten. Ze kunnen zich dus in razendsnelle vaart voortplanten, in tegenstelling hun snelheid.
Kleine, of jonge plantjes kunnen tevens binnen de kortste keren vernield en opgegeten worden.

Gelukkig zijn er een hele hoop manieren om de slakken te weren uit je tuin. Echter, vaak zijn deze oplossingen ontzettend duur en ook nog eens chemisch! Maar slakkengif is natuurlijk niet het enige waar deze beesten niet tegen kunnen.

Want wist jij dat slakken enorm van bier houden?! Dit is ook gelijk de oplossing om deze dieren weg te werken uit je tuin. Vul simpelweg een afgeknipt plastic flesje met wat goedkoop bier. Leg deze vervolgens tussen de planten die je wilt beschermen. De slakken zullen volledig oog hebben voor het bier, en je tuin dus met rust laten.

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply