Wat moet je met deze loze ruimtes in je kamer doen? Deze vrouw heeft dé oplossing!

Je vindt ze in elk huis, kleine nutteloze hoeken en gaten waar je eigenlijk vrij weinig aan hebt. Misschien komt het doordat je een scheef dak hebt, of omdat er een muur in de weg zit. Het is een uitdaging om deze ruimten optimaal te benutten en goed in te richten! Maar de volgende vrouw heeft het wel heel slim aangepakt. In de kamer van haar dochter zat namelijk deze uitbouw. Veel zullen het wel herkennen, want het is ongeveer dezelfde ruimte als dat je krijgt met een dakkapel.

Ze besloot er een dromerig leeshoekje van te maken, zodat haar dochter op een regenachtige dag hier lekker kan zitten. Het mooie aan dit leeshoekje, is dat het ook nog eens enorm veel opbergruimte heeft en dat het redelijk goedkoop te maken is! Zo zegt ze: “Alles wordt bij elkaar gehouden door middel van haakjes en de deksel rust op de multiplex-rechthoek. We hebben vingergaten geboord in de platen, maar je kunt ook gemakkelijk handvatten gebruiken. Op deze manier kan je de deksel makkelijk optillen om bijvoorbeeld speelgoed op te bergen.”

Vervolgens heeft ze het hoekje bekleed met zachte kussens. “Ik had de stof al in bezit en de kussens zijn allemaal van Ikea” zegt ze. Hierna hoefde ze alleen nog maar het hoekje te versieren met lampjes en gordijnen. Ook dat kan je heel goedkoop halen bij bijvoorbeeld de Action of de Xenos.

En wat is het prachtig geworden! Wat vind jij van het resultaat? Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook!