Deze man gebruikt 11 zeecontainers om zijn droomhuis van 2500 vierkante meter te bouwen. De binnenkant ziet er fantastisch uit!

We snappen het: je wilt je droomhuis bouwen en iedereen verbazen met je unieke smaak. Sommigen gaan misschien voor comfortabele en kleine bungalows, terwijl anderen voor grote en fantastisch mooie villa’s gaan. Toch zijn er een paar ambitieuze mensen die conventies negeren en voor iets gaan wat de verwachtingen van iedereen overtreft. Je kunt bij zulke projecten alleen maar zo groot mogelijk denken: vooral als je doet wat de designer Will Breaux deed en een huis van alleen zeecontainers maakt. Je kunt zijn nieuwe huis vinden aan de McGowen straat in Houston. Volgens Breaux heeft zijn huis met 11 containers de meest gedetailleerde structuur van zijn soort. Will stapelde de containers op elkaar om een huis met drie verdiepingen te creeëren. Het heeft zelfs een balkon op de bovenste etage!

Zoals wel vaker het geval is met hele ambitieuze types zoals deze, wilde Breaux zijn eigen huis bouwen sinds begin 2000. Toch was het een lange tijd een moeilijke taak om iemand te vinden die het type huis kon ontwerpen dat hij wilde. Dit is begrijpelijk, als je kijkt naar het ontwerp van het huis. Het resultaat: Breaux besloot het zelf te doen.

building-your-own-house

Hoe begon dit (te) gekke project? Hij begon eerst met het kijken naar meerdere projecten die op een voor hem bijzonder moment waren gebouwd. Dit resulteerde in het huren van een designer met meerdere bouwvakkers die zijn huis van drie verdiepingen moesten ontwerpen. Na maanden problemen te hebben, vertelt hij dat hij die groep mensen moest ontslaan omdat ze hem niet precies wilden geven wat hij nodig had. Check hoe mooi het indrukwekkende huis van Will er van binnen uitziet op de volgende pagina.