Wat deze man in de muur van zijn huis vindt, gelooft niemand

Het hebben van een eigen huis kan soms best wel prijzig zijn. Wanneer er iets kapot gaat, moet je een manier vinden om het zelf te repareren of iemand betalen om het te repareren. Het klinkt misschien eenvoudig, maar een klein probleem kan al snel een ongemak worden. Zo ook bij deze familie in Tenessi, toen zij in de zomer vreemde geluiden uit de muren van hun huis begonnen te horen.

beekeeper-bees

Het is niet zo ongebruikelijk voor dieren, vooral kleine knaagdieren zoals muizen en eekhoorns, om zich te nestelen binnen de muren van een huis. Vooral in de winter, wanneer het weer koud wordt, zoeken ze naar plaatsen om te overwinteren. Het probleem bij de familie in Tenessi was alleen dat de geluiden al begonnen in september, en dat terwijl het buiten nog niet heel koud was. En in de loop van de maanden verdwenen de geluiden niet, ze werden alleen maar harder en intenser.

bees

Wellicht hadden ze wel kakkerlakken? Dus probeerden ze het eerst zelf op te lossen door anti-insecten spray rond het huis te sprayen. Maar toen dat ook niet hielp besloten ze een professional in te schakelen. Na enig contact ontdekten ze ongediertebestrijder David Glover. Ze wisten dat hij de perfecte man was voor deze taak. Hij kleedde zich in speciale kleding, maakte al zijn mooie insectenverdelgers klaar en ging aan het werk. Hij was er zeker van dat hij allerlei insectenplagen al had gezien en niets hem nog kon afschrikken, maar wat hij daarna zag was echt nieuw voor hem. Hij had zoiets nog nooit eerder gezien. Benieuwd wat het was? Klik dan door