Man doet ongelooflijke ontdekking in zijn achtertuin!

Het kopen van een huis is altijd een spannende onderneming. Of het nu je eerste of je tiende keer is om een woning te kopen, het blijft een verrassing wat je aantreft. Zo ook voor deze brandweerman, die de verrassing van zijn leven vond toen hij onlangs een nieuw huis had gekocht.

John Sims verwachtte niets ongewoons toen hij zijn nieuwe huis kocht in een wijk in de binnenstad van Tucson, Arizona. Maar het kopen van het huis veranderde in een van de meest verbazingwekkende gebeurtenissen in zijn leven, dankzij een verontrustend gerucht over het huis dat al jaren de ronde deed. De vorige eigenaar vertelde John dat er rare geruchten over het huis waren, geruchten over een mysterie rond iets dat vermoedelijk jaren later in de achtertuin begraven lag.

John kon gewoon niet rusten met het idee dat er een geheim begraven lag in de tuin, dus hij besloot actie te ondernemen. Nu geobsedeerd was geraakt door de mysterie rondom zijn nieuwe huis, besefte John dat hij alles zou doen wat nodig was om dit uit te zoeken. Hij pakte een schep uit de schuur en begon te graven.

Al snel besefte hij dat er meer apparatuur nodig zou zijn dan enkel een schep. En hoewel John geen idee had waar hij precies naar op zoek was, besloot hij het te onderzoeken en groter gereedschap aan te schaffen. John had geen plannen gemaakt toen hij aan zijn moeizame graafwerk begon. Hij begon impulsief met het graven van gaten in zijn achtertuin. Nadat hij vier verschillende gaten had uitgegraven, was zijn tuin grotendeels verwoest. En had hij nog steeds niets gevonden.

Hij begon zich zorgen te maken dat, als er in feite iets was, hij het misschien had vernietigd met zijn graafwerk. Teleurstelling zette zich in en John stopte tijdelijk met zoeken. Maar hij bedacht een nieuw plan! Weten wat hij deed? Klik dan snel door!