Man vindt geheimzinnige koffer in de kelder van zijn nieuwe huis

Het mysterieuze avontuur van Chris en zijn vrouw begon in 2014. Op dat moment had het jonge paar net een nieuw huis gekocht in de buitenwijken van Cleveland, Ohio. Zoals elk echtpaar, keken ze ernaar uit om hun eerste huis met veel herinneringen te vullen. Hoewel het huis een fatsoenlijke structuur had, hadden sommige delen gewoon wat liefde en zorg nodig. Vooral de kelder had een volledige renovatie nodig, aangezien deze erg vervallen was.

Toen Chris de kelder doorzocht, realiseerde hij zich onmiddellijk dat hij voor een echte uitdaging stond. Hij zou mogelijk zelfs een aannemer moeten inhuren. De keldermuren waren bedekt met graffiti en de houten plafondbalken waren volkomen kromgetrokken. Het was een gigantische klus, maar hij wilde er iets moois van maken.

Nadat hij terugkwam van de bouwmarkt met al het materiaal dat hij nodig had, begon hij vol goede moed te werken aan dit project. Hij had gehoopt binnen 3 maanden klaar te zijn, maar hij had echter nog geen idee dat zijn kelder een groot fortuin bevatte. Tijdens zijn renovaties begon Chris het plafond van de kelder te verlagen. Toen hij een paar balken had weggehaald zag hij iets groens, toen hij beter keek zag hij dat het een oude koffer was die helemaal bedekt was onder het stof. Het was duidelijk dat diegene die de koffer hier neer had gelegd, er alles aan deed om het daar te verbergen en ervoor te zorgen dat niemand het zou vinden. Chris stopte onmiddellijk met werken en pakte de oude koffer van de balken. Toen riep hij zijn vrouw naar de kelder te komen en deelde zijn ontdekking.

Een miljoen gedachten kwamen bij Chris en zijn vrouw op toen ze de koffer vonden. Wat er ook in zat, was duidelijk belangrijk. Bovendien, hoewel de koffer best klein was, was het behoorlijk zwaar! Ze bespraken het en besloten de koffer te openen voordat ze contact op zouden nemen met de vorige eigenaren of de politie.

Voordat hij de koffer opende, dacht Chris dat het beter was om het buiten te doen. Hij had tenslotte geen idee wat erin zat. Voor zover hij wist, konden het chemicaliĆ«n zijn of iets gevaarlijks voor het huis. Eenmaal buiten maakte hij de koffer open met een scherpe schaar, wat hij toen zag geloofde hij nooit… Ga naar de volgende bladzijde om het te zien.