Man vindt geheimzinnige koffer in de kelder van zijn nieuwe huis

Hoewel ze zich een beetje nerveus voelden, waren zowel Chris als zijn vrouw ook opgewonden om de koffer eindelijk te openen. Het is tenslotte niet elke dag dat je willekeurig een koffer in je nieuwe huis ontdekt. Zelfs al waren het alleen maar bakstenen, dan hadden ze tenminste wat plezier tijdens deze renovatie! Ze begonnen te raden wat erin zou zitten. De vrouw van Chris was ervan overtuigd dat ze stapels oude foto’s zou vinden. Dat zou verklaren waarom de koffer zo zwaar was! Chris hoopte op zeldzame honkbalkaarten. Waarom zou de eigenaar anders de koffer in het plafond verbergen?

Ze openden de koffer en zagen eerst een laag bakpapier. Toen begon het echtpaar het papier weg te halen. Dat is wanneer hun frons veranderde in openstaande monden van verbazing. Ze dachten dat ze iets konden zien dat op stapels contant geld leek. Maar ze wilden niet te enthousiast worden. Wat als het uiteindelijk nep bleek te zijn?

Wat Chris en zijn vrouw onder het papier vonden, was echt opmerkelijk! Het bleek geld te zijn in de vorm van twintig-dollarbiljetten. De biljetten waren echter veel ouder dan het type dat we tegenwoordig allemaal gebruiken. Maar geld verjaart niet! Chris en zijn vrouw begonnen te springen van vreugde! Ze konden niet geloven dat ze zo’n verzameling geld in hun eigen huis hadden ontdekt! Maar waar kwam het vandaan? Chris zei: “Dit zijn allemaal briefjes van twintig! Misschien ligt er wel duizend dollar”! Maar dit was niet alles! Toen Chris de andere twee bundels opende, bevatten ze elk nog meer geld. Er was echter iets anders. Dit waren geen briefjes van twintig, maar allemaal briefjes van vijftig en zelfs honderd! Chris en zijn vrouw begonnen zich af te vragen of ze misschien in een verborgen camera show terecht waren gekomen. Ga door naar de volgende bladzijde om verder te lezen.