Man vond zijn tuin saai: hoe het er 3 jaar later uitziet geloof je nooit!

Zwembaden zijn duur en moeilijk te onderhouden, maar het is zeker leuk om in de zomer een plek te hebben om je tenen in te dopen. Deze man besloot dat hij iets groters en natuurlijkers wilde in zijn tuin, dus hij begon aan een meer dan 3 jaar durende taak om een epische zwemvijver in zijn tuin te bouwen, compleet met vissen, flora en watervallen voor het ultieme ontspannende gevoel.

goedkoop-natuurvijver-maken

Hoewel hij totaal onervaren was, liet dat hem niet stoppen. Om je een idee te geven van de schaal van het project, deze foto is een paar jaar geleden gemaakt toen hij begon in de vers opgegraven ruimte. Je snapt nu gelijk waarom het project in totaal 3 jaar heeft geduurd. Helaas kwam er al snel een tegenslag.

natuurvijver-zwemvijver-maken

En zoals je op deze luchtfoto kunt zien, was het geen kleine taak! De vijver is ongeveer twee keer zo lang als de woning! Zijn “conservatieve schatting” aan het begin van het project was een 60 meter lange tot 10 meter brede vijver. Al vroeg in het project stopte een gigantische regenbui het werk, maar hierdoor werd wel goed duidelijk hoe de vijver op natuurlijke wijze gevuld zou worden. Weten hoe dit eruit zag? Klik dan door naar de volgende pagina.