Klein meisje vindt een geheime kamer in haar huis!

Bij de voorbereiding van een nieuw gezinslid, ondernemen aanstaande ouders allerlei stappen om zichzelf en hun huis klaar te maken voor de nieuwe baby. Ze lezen alle babyboeken, maken het huis kindveilig, kopen meer luiers dan ze kunnen tellen en schilderen de kinderkamer. Toen een koppel in Engeland hoorde dat ze een klein meisje zouden krijgen, had de aanstaande vader een vrij uniek idee. In plaats van de gebruikelijke dingen, besloot hij een plan te voltooien dat meer dan zes jaar zou duren. Maar toen het moment daar was, was het absoluut de moeite waard …

Toen de vader erachter kwam dat zijn vrouw zou gaan bevallen, wist hij dat het tijd was om zich klaar te maken. Zijn idee om zich voor te bereiden op zijn eerste kind was echter niet wat de meeste mensen zouden verwachten. Voordat zijn dochter werd geboren, besloot hij iets in zijn huis te verbergen zodat zij het niet kon vinden. Hij nam dit project zo serieus dat hij uiteindelijk wachtte tot zijn dochter zes jaar oud was om het geheim aan haar te onthullen.

Toen hij klaar was om het project aan haar te openbaren, vertelde hij haar dat ze eerst een oude kist vol met rommel moest opruimen. Ze merkte niet dat papa zijn camera had ingeschakeld om alles vast te leggen of dat haar mama en oma aandachtig meekeken. Na het leegmaken van de kist, vond het kleine meisje eindelijk iets dat ze niet had verwacht: een oud en gerimpeld stuk papier. Het leek alsof het zo uit een piratenfilm kwam! Ga door naar de volgende pagina om erachter te komen wat er op het stuk papier stond!