Klein meisje vindt een geheime kamer in haar huis!

Maar toen klopte haar vader tegen de muur en klonk er een ongewoon hol geluid, alsof er een holle ruimte achter de muur zat. Nu ze wisten waar de geheime kamer zich bevond konden ze een plan bedenken. Want hoe moesten ze daar komen? Er was namelijk geen deur.

De vader van het kleine meisje bedacht zich geen moment en haalde een echte elektrische zaag tevoorschijn zodat hij in de muur kon snijden en kon zien wat zich achter de muur verborg. Natuurlijk had zijn dochter geen idee dat hij degene was die het allemaal had gepland. Nadat hij een vierkant had uitgesneden dat net groot genoeg was om zijn dochter erdoorheen te laten kruipen, leunde de vader achterover en keek opgewonden toe hoe zijn dochtertje de geheime kamer ging betreden.

Eenmaal binnen, kon het kleine meisje niet geloven wat ze zag. Het was een geheel nieuwe ruimte in haar huis die al die tijd vlak naast haar eigen kamer zat! Nadat ze alles had opgenomen, zag ze iets merkwaardigs op de grond liggen. Het bleek een klein kistje te zijn! Zou dit dan de verborgen schat zijn? Ze liet het vol enthousiasme aan haar ouders zien en besloot het kistje toen te openen. Benieuwd wat erin zat? Je ziet het op de laatste bladzijde!