Klein meisje vindt een geheime kamer in haar huis!

Het kleine meisje kon haar ongelooflijke vondst niet geloven. Ze was zo opgewonden dat haar vader niet durfde te vertellen dat hij dit allemaal had gepland. Ze was gewoon te opgewonden! Het kleine meisje kon niet stoppen met de geweldige ontdekking aan haar moeder en oma te laten zien. Het was genoeg om haar uren bezig te houden! Het is duidelijk dat het idee van haar vader gewerkt heeft, want ze vond het fantastisch!

Het kleine meisje spendeerde de rest van de dag met het doorzoeken en inspecteren van de gevonden schat en de lege ruimte. Haar ouders en oma leken net zo opgewonden ober de schatkist, omdat ze de inhoud immers al 6 jaar niet hadden gezien.

Nu ze de geheime kamer had ontdekt werd het tijd om te bedenken wat ze ermee zouden gaan doen. Misschien zou het een kleedkamer kunnen worden? Of een grote speelkamer? Er is genoeg ruimte om al haar speelgoed neer te zetten. Maar ze zou er ook een knus hoekje van kunnen maken waar ze zich ten alle tijden zou kunnen terugtrekken. In ieder geval was de verrassing geslaagd en kon haar dag niet meer stuk!