Man bouwt mini-garage in de tuin, de reden waarom is geniaal!

Een garage hoeft niet altijd groot te zijn, dat bewijst deze man! hij had ruimte over op zijn oprit en ging nadenken over wat hij daar eventueel neer zou kunnen zetten. Tot hij in de krant las dat er steeds meer brutale fietsendieven actief zijn, toen wist hij wat hij moest doen! Hij ging naar de bouwmarkt en kocht alle materialen die hij nodig had.

Hij heeft het schuurtje in minder dan een week gebouwd en om het nog extra mooi te maken, heeft hij er een grasmat bovenop gelegd. Zo wordt overtollig water (door regen) opgenomen door de wortels van het gras. Hierdoor voorkom je lekkage.

Fietsen is een leuke manier om het hele jaar door fit te blijven. Maar met een geweldige (dure) fiets, komt grote verantwoordelijkheid en je moet een plek vinden om het op te slaan. In de schuur zit een uitschuifbare lade, hier kan je de fiets op plaatsen en deze verbergen wanneer deze niet in gebruik is. Op deze manier kan je veel ruimte besparen en is je fiets op een ingenieuze manier opgeborgen.

In de garage zijn nog eens extra haken geplaatst zodat je eventuele accessoires kan ophangen! Denk bijvoorbeeld aan een fietshelm, fietspomp, regenbroek of andere spullen.
Vond je dit een leuk artikel? Laat het ons weten en vergeet het vooral niet te delen met al je vrienden en familie op Facebook