Moeder ontdekt deur achter de kast van haar 2-jarige zoon en belandt in een verborgen kamer!

Enkele jaren geleden, verhuisden Sarah en Steve met hun 2-jarige zoontje naar een nieuwe woning in het zonnige Californië. Het was een prachtig gezinshuis en precies wat ze zochten. Maar toen ze tijdens de verbouwing de muren van de kamer van haar zoontje gingen verven kwamen ze tot een vreemde ontdekking. Toen Sarah een kast, die de vorige bewoners hadden achtergelaten, wegschoof om beter bij de muur te komen, merkte ze een kleine deur op van ongeveer 1 meter hoog en 50 cm breed. Toen ze het huis kochten zagen ze dit niet op de plattegrond van het huis staan, dus ze was enorm verbaasd.

Ze schoof de zware houten kast verder aan de kant en probeerde het kleine deurtje open te krijgen. Maar deze zat stevig vast want hij was vast al jaren niet meer gebruikt, en wie weet wat er zich achter dit kleine deurtje zou bevinden? Misschien was het wel een schuilplaats in het verleden, of was het gewoon een opslagruimte van de vorige bewoners. Maar waarom zouden ze er dan expres een kast voorzetten?

Sarah begon steeds nieuwsgieriger te worden en hoopte dat er wellicht nog wat waardevolle spullen in de verborgen kamer zouden staan. Ze besloot haar man Steve erbij te halen zodat hij het deurtje met een schroevendraaier kon openen. Wil je weten wat er zich achter de deur bevond? Klik dan door naar de volgende bladzijde.