Woonkamer

Geen idee wat je voor moederdag moet geven? Wij geven je cadeau tips!

Het is alweer bijna zover, moederdag staat voor de deur! En dan wil je natuurlijk niet weer op de stoep staan met een doosje chocola of een bosje bloemen. Want hoe lekker we chocola ook vinden, we weten allemaal dat we ons na het eten ervan toch weer schuldig voelen. En dat wil je je moeder niet aandoen toch? Dit jaar wil je origineel zijn! Maar wat moet je dan geven? Wat ook nog eens een beetje betaalbaar is! Dit dilemma kennen wij maar al te goed en daarom hebben we het dit jaar makkelijk voor jullie gemaakt. Zie hieronder ons top 10 lijstje met leuke en originele moederdag cadeaus!

1. Voor de moeder met groene vingers!
Wat dacht je van een kweekbak? Deze kweekbak is van massief hout en voorzien van een bodem in houten latwerk. Ideaal voor het opkweken van jonge planten. Zie je het gezicht van je moeder al voor je wanneer je met zo’n groot cadeau de kamer binnen komt lopen? Je koopt hem: HIER voor maar 23,50 euro!2. Voor de levensgenieter!

Houdt jouw moeder wel van een drankje? Dan zijn deze diamant vorm glazen onmisbaar in haar kast! Deze set van twee diamant whiskey glazen zijn verpakt in een luxe verpakking en zijn daarmee een geweldig cadeau! Je koopt ze: HIER voor slechts 24,99 euro! (wil je het echt afmaken, koop dan ook nog even haar favoriete whiskey!)

3. Voor de creatieve mama
De kleurboeken voor volwassenen zijn er alweer een tijdje maar dat maakt ze nog niet minder leuk! Zo ook dit boek, waarbij je helemaal tot rust komt tijdens het inkleuren van mandalas. Het boek is nu tijdelijk verkrijgbaar voor maar 5 euro! Koop hem: HIER!

4. Voor de sportieveling!
Is jouw moeder nog super fit en komt ze regelmatig in de sportschool? Of staat ze juist op het punt om actiever te worden? Dan is deze fitnessbal haar nieuwe favoriete vriend! Je kan er van alles mee trainen, je buikspieren, beenspieren, rugspieren enzovoort. Koop hem HIER voor 21,95 euro.

5. Voor de mama die het altijd koud heeft.
Met de Tristar Firefriend zou ze onwijs blij zijn! En het staat ook nog eens super leuk in huis. En raad eens? Deze sfeerhaard is maar 28,99 euro. Koop hem snel HIER!

6. Voor de mama die er altijd goed uitziet!
Als je dacht dat dit gewoon een simpel spiegeltje was, dan heb je het mis. Het is namelijk ook een powerbank! Zo kan je gemakkelijk overal je telefoon opladen en tegelijkertijd je lippenstift goed doen! Je koopt hem HIER voor 26,99 euro!

7. Voor alle moeders!
Rituals cliche? Nee hoor! Met een cadeau verpakking van Rituals scoor je altijd! En je hoeft het zelf niet eens meer in te pakken, win – win situatie. Koop het HIER voor 29,50 euro!

8. Voor de net nieuwe mama’s!
Ken jij een nieuwe mama? Dan is dit cadeau perfect! Met de Baby art magic box kan je de hand- of voetafdruk van de baby afdrukken in gips. Zo blijft dit mooie moment altijd goed bewaard. Koop de box HIER voor maar 12,59 euro!

9. Voor de allerliefste moeder!
Wil je toch wat meer op save spelen? Dan zit je met deze zilveren armband helemaal goed. De armband is subtiel en niet te druk, daardoor staat die bij iedereen mooi. De armband is momenteel in de aanbieding voor maar 11,99 euro. Koop hem HIER!

10. Voor de nog altijd jonge mama!
Stond jij vroeger ook altijd te hoelahoepen? Dat kan nog steeds! En het is ook nog eens erg goed voor je buik- en armspieren, Koop hem HIER voor 22,95!