Ze gooit mondwater in haar toilet, de reden zal je verbazen!

- Advertentie -

Haal meer uit je mondwater! Je realiseert je dit misschien niet, maar het is handig voor een flink aantal klussen in huis en het laat ook nog eens een heerlijke geur achter! Mondwater is namelijk niet alleen bedoeld om je mond schoon en fris te houden. Wij hebben de meest verrassende trucjes met mondwater voor je op een rij gezet! En geloof ons, je zal verbaast zijn…

- Advertentie -

1. Reinig je computerscherm (NIET voor LCD-schermen!). Bevochtig een witte tissue met een beetje mondwater met muntsmaak, hiermee kan je gemakkelijk vlekken en stof van het scherm verwijderen. Als schermreiniger is mondwater een koopje! Op basis van een gemiddelde prijs van slechts 2 euro per fles kost het minder dan een cent om uw computerscherm schoon te maken, omdat je er heel lang mee kan doen. Gewoon een belangrijke opmerking – deze truc werkt het beste op glazen schermen en wordt niet aanbevolen voor computerschermen die een LCD gebruiken.

2. Gebruik mondwater in de badkamer. Heb je ook vaak last van een nare geur wat uit de wc-pot komt? Gebruik dan mondwater! De plaque-verbrekende ingrediënten in mondwater reinigen toiletpotten effectief en doden badkamerbacteriën. Giet twee dopjes mondwater in de toiletpot en laat de vloeistof 30 minuten staan. Follow-up met een snelle swish met een toiletborstel door de toiletpot en spoel vervolgens door. Naast dat het de wc schoonmaakt, gaat het ook nog eens lekker ruiken! Je kan dit ook toepassen op de spiegels en de gootsteen. Meer tips voor het gebruik van mondwater? Lees dan verder op de volgende bladzijde.

- Advertentie -
- Advertentie -

Leave a Reply