Ze kocht mozaïek stenen bij de Action, wat ze ermee deed is prachtig!

Wij zijn elke keer weer verbaast over hoe creatief mensen wel niet zijn! Met de simpele en goedkope producten van de Action kan je namelijk ontzettend veel mooie dingen te maken.
Zo ook dit gemakkelijk doe-het-zelf-project. Het enige wat je hiervoor nodig hebt zijn:

– Mozaïek stenen
– Een fotolijst/raampje
– Lijm
– Hars

Als je altijd hebt gedacht dat een mozaïekvenster te gecompliceerd of moeilijk te maken zou zijn, dan heb je het mis. Op de volgende bladzijde lees je hoe je dit mooie venster maakt! Of je dit nu in een keukenraam ophangt of op een boekenplank propt, het is een mooie decoratie in je huis. Kies kleuren die bij je inrichting passen of die je mooi vindt.

Instructies

1. Verwijder het glas uit het houten fotolijstje/venster. Smeer vervolgens wat lijm rond de binnenrand van het raamkozijn en zet het glas weer terug op zijn plaats. Druk hem stevig aan om ervoor te zorgen dat hij op zijn plaats blijft zitten.

2. Combineer de giethars en het lijm volgens de instructies van de fabrikant in een plastic wegwerpkom. Roer tot alles goed gecombineerd is.


Giet een deel van de giethars in de eerste ruit. Gebruik de houten stok om het uit te spreiden, zodat het de hele ruit bedekt.

3. Bedek de glazen vakjes met hars en met de gekleurde stukjes mozaïek, zorg ervoor dat het glas goed bedekt is.

Herhaal stap 3 voor de resterende vensters en bekijk het resultaat op de laatste bladzijde!

laat alles goed drogen en plaats het in de buurt waar de zon veel schijnt!

Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan op Facebook met al je vrienden en familie!